Installaties

Installatie problemen met ADSL of kabelinternet?
Het installeren van ADSL of een kabelverbinding is niet de makkelijkste klus en er gaat veel tijd in zitten. Het is daarom een klus die veel mensen liever niet zelf willen uitvoeren en waarbij ze graag de hulp van een professional inroepen. CWare is zo'n professional en kan u voorzien van een goedwerkende en goed beveiligde internetverbinding. CWare maakt in dit geval geen gebruik van een uurtarief en kan daarom uw installatie zeer vakkundig voor een vaste, scherpe prijs afronden.

Wilt u met meerdere apparaten gebruik maken van internet?
CWare helpt u graag met het aanleggen van een draadloos en/of bedraad netwerk. Indien u niet de juiste apparatuur in huis heeft, kan CWare de betreffende apparatuur aan u leveren.
 CWare zorgt ervoor dat de computers binnen uw huishouden op een effectieve manier met elkaar in contact staan, toegang hebben tot het internet en dat onbevoegden geen kans hebben om bij de gegevens op de verschillende computers te komen.

Slecht WIFI bereik?
Draadloos internet is ideaal bij het gebruik van een computer, laptop, printer, iPad, iPhone en andere draadloze apparatuur. CWare is u graag van dienst met het aansluiten van uw draadloze modem. Is het bereik van uw draadloze netwerk niet toereikend met de grote van uw huis? Geen probleem! CWare heeft ervaring met het vergroten van uw WIFI netwerk.


Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact op met CWare.

tel: 0252 416 771, mob: 06 1309 3442, mail: info@cware.nl
copyright © 2008 - 2017 CWare. All rights reserved.