PC onderhoud

Onderhoud
Computers hebben onderhoud nodig. Ventilatoren in de computer zorgen voor de koeling, maar daarmee wordt ook stof de computer ingezogen. Deze stof blijft in de PC hangen en belemmert vervolgens weer de koeling. De processor en andere delicate componenten worden daardoor steeds warmer. Het steeds warmer worden beperkt de levensduur van deze componenten en/of de computer. Door één keer per jaar uw PC schoon te maken, kan CWare de levensduur maar ook de prestaties van uw PC verlegen.

Computer crash
LET OP: Indien uw PC gecrashed is, zet deze dan direct uit en niet meer aan. Het aanzetten kan zorgen voor verlies van gegevens. CWare heeft speciale apparatuur om dataverlies zoveel mogelijk te beperken of voorkomen (zie dataherstel).

Reparaties
Wanneer u hardware problemen heeft met uw PC, kan CWare onderzoeken waar de betreffende problemen door worden veroorzaakt en deze meestal ook snel verhelpen.

Uitbreidingen of nieuwe PC's
Ook voor uitbreidingen of nieuwe PC's kunt u bij CWare terecht. Hoewel het verkopen van hardware niet onze core bussines is, kunnen wij dit wel voor u verzorgen.

Netwerken en bekabeling
Door de elektrotechnische/elektronische achtergrond kan CWare ook uw netwerk en bijbehorende bekabeling voor u aanleggen. Door gebruik te maken van goede gereedschappen wordt de kans op storingen tot een minimum beperkt.

'Computer APK'
Werkt uw PC niet snel meer? Bent u er niet zeker van of u alle essentiële updates heeft gedaan? Heeft u een virus? Dan bent u bij CWare aan het juiste adres. CWare heeft speciaal hiervoor de 'Computer APK'  ontwikkelt. CWare komt bij u op locatie en zorgt ervoor dat uw PC weer sneller werkt, veilig is en uw virusscanner weer up-to-date is.
CWare raadt u sterk aan om de 'Computer APK' elk half jaar te laten verrichten, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. De 'Computer APK' wordt voor € 35,- (exclusief BTW) bij u thuis uitgevoerd. CWare lost niet alleen uw problemen op, maar geeft u ook een geheel vrijblijvend advies.

Wat wordt er allemaal gecontroleerd:

  • De eigenschappen van de computer;
  • Het besturingssysteem;
  • De hardware van de computer;
  • Stuurprogramma's;
  • Software (met name de updates);
  • Processen; en
  • Er worden adviezen verstrekt over o.a. beschikbare capaciteit, updates, mallware en ongebruikelijke processen.


 Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen, neem dan geheel vrijblijvend 
contact op met CWare.

PC na onderhoud


PC voor onderhoud


tel: 0252 416 771, mob: 06 1309 3442, mail: info@cware.nl
copyright © 2008 - 2017 CWare. All rights reserved.