Data herstel

Harddisck crash of ander data verlies?
De harde schijf is een fragiel onderdeel van uw computer, waarop het besturingssysteem én al uw persoonlijke bestanden staan. Soms zijn we net iets te haastig met het verwijderen van bestanden, of is na besmetting van een virus het leed niet meer te overzien. Gelukkig betekent het feit dat een bestand niet meer zichtbaar is, niet direct dat het bestand ook echt verloren is. CWare kan u helpen bij het herstellen van verloren bestanden. 

CWare is gespecialiseerd in het herstellen van verloren gegevens op uw harde schijf en beschikt over gereedschappen waarmee meestal een behoorlijk deel of zelfs al uw gegevens kunnen worden teruggehaald. Dataherstel brengt echter wel enige risico's met zich mee. Op geen enkele manier is vooraf te bepalen welke gegevens en bestanden hersteld (kunnen) worden. Indien CWare niet in staat is uw gegevens te herstellen, bent u CWare geen geld verschuldigd.

Wat te doen:

  1. PC uitzetten.
  2. Noteer de laatste handelingen die u heeft gedaan.
  3. Neem telefonisch contact op met CWare.  

Wat niet te doen:

  1. Opnieuw opstarten of proberen op te starten (dit kan leiden tot meer verlies van gegevens).
  2. Op een andere wijze zelf proberen het probleem op te lossen zonder dat u precies weet wat de gevolgen kunnen zijn.

Back-up/data herstel bestaat uit:

  • GRATIS diagnose.
  • Diagnoserapport.
  • Dataherstel.
  • (nieuwe) Harde schijf, CD of DVD met de teruggevonden data.

Wij leveren de back-up op uw eigen (externe) harde schijf zodat u met uw eigen hardware verder kunt werken en er verder geen ingrijpende veranderingen nodig zijn. Indien u de data aangeleverd wilt hebben op een CD/ DVD, dan is dat uiteraard ook mogelijk. De kosten hiervan bedragen € 5,- per CD/ DVD.

Privacy en vertrouwlijkheid
Alle persoonlijke gegevens worden met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid behandeld. Originelen schijven worden geretourneerd en alle data wordt verwijderd van de herstelapparatuur.


Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact op met CWare.

tel: 0252 416 771, mob: 06 1309 3442, mail: info@cware.nl
copyright © 2008 - 2017 CWare. All rights reserved.